آذوح: در حالیکه اعتراض کارگران «کارخانه ماشینآلات صنعتی تراکتورسازی تبریز» امروز وارد سیودومین روز خود شد اما مسئولان، در خصوص حل مشکل این کارگران کوچکترین قدمی بر نمی دارند.
یکی از کارگران معترض این کارخانه دوشنبه، به «ایلنا» گفت:« ۲۲۰ کارگر هستیم و امروز سی دو روز میشود که نسبت به آینده شغلیمان به دنبال پلمپ کارخانه معترضیم.»
او گفت:«دغدغه همه ما تامین معیشت خانوادههایمان است و برای همین از مقامات مسئول انتظار داریم که برای تامین امنیت شغلی و پرداخت مطالبات معوقه که به ده ماه میرسد، اقدام کنند.»
به گفته وی، از روزی که این واحد صنعتی ازسوی اداره تسویه و امور ورشکستگی دادگستری شهرستان تبریز پلمپ شده تا امروز هنوز هیچ مسئولی پاسخگوی مشکلات ما کارگران نشده و ما منتظر اقدامات اجرایی آنها هستیم.
کارخانه ماشینآلات صنعتی تراکتورسازی تبریز که دستکم ۴۰ سال از آغاز فعالیتاش میگذرد از ٢٣آذرماه پلمپ شد و ۲۲۰ کارگر آذربایجانی آن بیکار شدند.
دبیر اجرایی خانه کارگر تبریز ماه گذشته، «سوء مدیریت» و «واگذار نشدن اوصولی این کارخانه به بخش خصوصی» را عامل ورشکستگی این کارخانه عنوان کرد.
هفته گذشته معاون روابط کار اداره کار استان آذربایجان شرقی گفت:«به دنبال آن هستیم که خریدار جدید شرکت ماشین آلات صنعتی "اهلیت لازم" را داشته باشد تاکارگران این واحد بعد از واگذاری، به مطالبات به حق خود برسند.»
مسئولان حکومت، در سال١٣٧٠، شرکت ماشین آلات صنعتی تراکتورسازی تبریز را از گروه تراکتورسازی تبریز جدا کردند.
طی چند سال اخیر، معدود کارخانه های موجود در شهرهای آذربایجان جنوبی به بهانه «خصوصی سازی»، به اشخاص نزدیک به حکومت ایران واگذار شد و اکنون اکثر این کارخانه ها با بحران مواجه شده اند.
روز شنبه ٢٩مهرماه٩٦، «مجید خدابخش» استاندار آذربایجان شرقی اعلام کرد از ٢٨واحد خصوصیسازی شده در استان، ٢١ مورد آنها دچار بحران شده اند.