آذوح: با توجه به برنامه افزایش مالیات از سوی دولت بر مردم و فعالان اقتصادی، جمعی از نمایندگان استان طی نامه‌های مکتوب، خواستار تعدیل این برنامه در مجلس شدند.

به گزارش یول‌پرس، با توجه به برنامه افزایش مالیات از سوی دولت بر مردم و فعالان اقتصادی، جمعی از نمایندگان استان طی نامه‌های مکتوب، خواستار تعدیل این برنامه در مجلس شدند.

محمداسماعیل سعیدی در نامه‌ای به معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه از تحمیل مالیات سنگین بر مردم و فعالان اقتصادی آذربایجان گلایه نموده است. وی در بخش‌هایی از این نامه آورده است؛

رشد ۱۳و ۹ دهم‌درصدی و بنا به اظهار برخی کارشناسان ۲۴ درصدی مالیات استان آذربایجان‌شرقی طبق روال هر سال منجر به فرار سرمایه‌گذاران از این استان و وارد ساختن خسارت جبران‌ناپذیر گردیده است.

این در حالی است که جمعیت ۵ درصدی استان نسبت به کشور، تنها دریافت کننده ی ۲و نیم درصد از بودجه هستند. در مقایسه‌ی تبریز با پایتخت که به طبع با گستردگی صنایع، خدمات، تولید، توزیع و صادرات بیشتری مواجه است، تنها ۶و ۷ دهم درصد مالیات اخذ می‌شود.

مقصران اصلی آمار مدیران استانی یا کارشناسان سازمان مدیریت!

میزان سرمایه‌گذاری دولت در بخش‌های مختلف استان با توجه به سهم مالیات که از مردم اخذ می‌شود، خیلی کم است، حال باید روشن شود در شکل‌گیری این ماجرا آیا مسؤولان استان و آمارهای ارسالی مسؤول بوده‌ و یا کارشناسان و مسؤولان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور مسؤولیت را بر عهده خواهند داشت.

چرا و به چه دلایلی این مالیات سنگین بر مردم و فعالان اقتصادی استان آذربایجان شرقی تحمیل می‌شود؟

محمدحسین فرهنگی بابیان اینکه نمایندگان استان، مسرانه در حال پیگیری این امر هستند، به مردم آذربایجان شرقی قول تعدیلی این برنامه را در آینده نزدیک داد.

رئیس مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی آناج گفت: در بحث مالیات ستانی استان‌ها در بودجه ۹۶ شاهد افزایش در حدود ۱۳ درصد برای استان آذربایجان شرقی هستیم و این موضوع امروز در کمیسیون بودجه مجلس پیگیری خواهد شد.

وی افزود: امیدواریم و همه تلاش‌های خود را در جهت تعدیل مالیات‌ها در حد معقول آن به کارخواهیم بست که نتیجه قطعی آن را در اختیار رسانه‌ها خواهیم گذاشت.

مالیاتی فراتر از متوسط کشوری!

مسعود پزشکیان نیز در گفت‌وگو با خبرنگاران تصریح کرد: در بحث مالیات استانی استان‌ها در بودجه ۹۶شاهد هستیم که افزایشی در حدود ۱۳٫۹درصد برای آذربایجان‌شرقی در نظر گرفته شده است در حالی که متوسط کشوری در این خصوص ۹٫۴ درصد است.

وی با اشاره به اینکه از طریق کمیسیون مربوطه این موضوع را بررسی و پیگیری می‌کنم، افزود: این افزایش وقتی از متوسط کشوری نیز بالاتر است منطقی نیست، هرگونه افزایشی در بحث مالیات باید منطبق بر کار کارشناسی باشد در غیر این صورت صنعت و اقتصاد استان را دچار مشکل خواهد کرد.

گفتنی است رئیس انجمن مدیران صنایع، رئیس خانه صنعت و معدن و رئیس اتاق بازرگانی صنعت، معدن و کشاورزی استان نیز در نامه، از نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو، مسعود پزشکیان، خواستار تعدیل این برنامه در مجلس می‌باشند. آمار مالیات سایر استانها نیز در کنار این نامه جهت تنویر افکار عمومی منتشر شده است.

حال باید منتظر ماند و دید امروز چه تصمیمی در این رابطه اخذ می شود و آیا نمایندگان استان خواهند توانست مطالبه‌ی به حق مردم آذربایجان را به کرسی بنشانند یا نه!

آناج

 Azerbaijan